Sparta R5Te Award winnende e-bike

De R5Te is een moderne en sportieve e-bike met achterwielmotor met geïntegreerde versnellingen en kettingaandrijving. De slim geplaatste batterij in de onderbuis zorgt voor extra stabiel rijgedrag.


Sparta R5Te Award winnende e-bike


De R5Te is een moderne en sportieve e-bike met achterwielmotor met geïntegreerde versnellingen en kettingaandrijving. De R5Te is verkozen tot e-bike van het jaar 2018 en heeft ook een IF Design Award gewonnen.

Meer informatie vindt u op: https://www.sparta.nl/elektrische-fietsen/regular-e-bikes/r5te-ltd


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Framemaat!

Wil je een nieuwe fiets kopen, dan is het belangrijk dat je de juiste framemaat kiest. De juiste framemaat bereken je door de binnenbeenlengte in centimeters x 0,67 (voor stadsfietsen) of 0,66 (voor sportieve fietsen) te doen. De binnenbeenlengte bereken je door je voeten (zonder schoenen aan) iets uit elkaar te doen en vervolgens de afstand vanaf de grond tot aan je kruis te meten. https://d34x7pndxujosg.cloudfront.net/files/6/7/9/3/Framehoogte%20meten%20via%20frame_web.jpg?height=247&width=350

Registreer je fiets direct om van de voordelen te profiteren

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Sparta! Registreer je fiets direct om van de voordelen te profiteren: Je hebt namelijk al je fietsgegevens op één plek en je krijgt standaard onderhoudsmeldingen. Ook is het nodig om je fiets te registreren zodat je eventueel aanspraak kan maken op je fabrieksgarantie*. Je nieuwe Sparta registreer je simpel en snel op mijnfiets.nl. JE PERSOONLIJKE FIETSPAS HANGT AAN JE NIEUWE SPARTA FIETS. WAAROM REGISTREREN MET DE FIETSPAS? FABRIEKSGARANTIE We raden je aan om jouw fiets te registreren op mijnfiets.nl. Door het aanmelden van je Sparta met de Fietspas is je fabrieksgarantie geregistreerd en optimaal geregeld. OP TIJD HET JUISTE ONDERHOUD Na registratie ontvang je op tijd alle onderhoudsmeldingen van je fiets. Regelmatige onderhoudsbeurten bij een erkende dealer zijn erg belangrijk voor de veiligheid en garantie van je Sparta. ALLE GEGEVENS OP EEN PLEK Zowel jij en je Sparta-dealer hebben alle gegevens over je fiets op één plek beschikbaar. De Fietspas is het digitale onderhoudsboekje van je fiets. *Mits onderhoud uitgevoerd is volgens garantiespecificaties, kijk voor meer informatie op mijnfiets.nl/garantie Een onderhouden fiets is altijd meer waard als je hem wilt inruilen, zorg dus goed je fiets!

Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel

Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel dankzij de lage instap. -------------------------------------------------------------------------------- De extra lage instap van de Entree F7i zorgt ervoor dat je makkelijk en veilig op en af kunt stappen. Trap altijd op het ideale tempo met de Shimano Nexus 7 versnellingen. Je komt veilig weer tot stilstand met de Shimano Rollerbrakes.

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

M8 Ltd Di2 500wh De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen € 2899 * incl basisaccu, excl recyclekosten