De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen


M8 Ltd Di2 500wh

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

€ 2899 *  incl basisaccu, excl recyclekosten


De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen


De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

“De testwinnaar is de Sparta M8s Ltd Di2. Een bijna perfect afgewerkte, zeer stabiele fiets, met automatisch schakelen, afneembaar display én krachtige, aangename ondersteuning.”


De beste e-bike van Nederland, dat zegt de ANWB over de M8s Di2. Het is een e-bike met een zeer stevig en stabiel frame en een krachtige Shimano Steps-middenmotor. Geschikt voor al je ritten. Met de onderhoudsvrije Shimano Nexus 8 naafversnelling schakel je makkelijk en soepel.

Systeem

Shimano Steps

Onze e-bikes met het Shimano Steps systeem zijn voorzien van een lichtgewicht, compacte en soepele aandrijving. De opvallend stille motor bied krachtige en intelligente trapondersteuning voor een veilig en natuurlijk rijgevoel. E-bikes met het Shimano Steps systeem worden enkel aangeboden in combinatie met een middenmotor. Hierdoor heb je altijd een stabiele wegligging.

 

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma's.

 

Voordelen

  • Dé nummer 1 e-bike van Nederland volgens de ANWB
  • Krachtige motor voor vlak, glooiend en heuvelachtig terrein
  • Vloeiend schakelen en optrekken dankzij automatisch schakelen
  • Veelzijdig ontwerp voor uiteenlopende fietsritten en toertochten

Motorpositie

Motor in het midden van het frame

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Als je op zoek bent naar natuurlijk en stabiel rijgedrag, is een middenmotor ideaal. Doordat de motor bij de trapas zit, geeft dit een laag zwaartepunt waardoor de fiets zeer stabiel is. Een middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor heuvels en bergen.

 

EzyRider garantieplan

Elektrisch fietsen wordt nu wel heel zorgeloos. Want het EzyRider garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike, dus óók op de batterij, de motor en het display! Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij je eigen rijwielspecialist voor slechts €189. Daarmee trap je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.
Het EzyRider garantieplan kan alleen afgesloten worden in Nederland. In België bieden we een ander garantieplan aan, vraag je dealer hiernaar.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Framemaat!

Wil je een nieuwe fiets kopen, dan is het belangrijk dat je de juiste framemaat kiest. De juiste framemaat bereken je door de binnenbeenlengte in centimeters x 0,67 (voor stadsfietsen) of 0,66 (voor sportieve fietsen) te doen. De binnenbeenlengte bereken je door je voeten (zonder schoenen aan) iets uit elkaar te doen en vervolgens de afstand vanaf de grond tot aan je kruis te meten. https://d34x7pndxujosg.cloudfront.net/files/6/7/9/3/Framehoogte%20meten%20via%20frame_web.jpg?height=247&width=350

Registreer je fiets direct om van de voordelen te profiteren

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Sparta! Registreer je fiets direct om van de voordelen te profiteren: Je hebt namelijk al je fietsgegevens op één plek en je krijgt standaard onderhoudsmeldingen. Ook is het nodig om je fiets te registreren zodat je eventueel aanspraak kan maken op je fabrieksgarantie*. Je nieuwe Sparta registreer je simpel en snel op mijnfiets.nl. JE PERSOONLIJKE FIETSPAS HANGT AAN JE NIEUWE SPARTA FIETS. WAAROM REGISTREREN MET DE FIETSPAS? FABRIEKSGARANTIE We raden je aan om jouw fiets te registreren op mijnfiets.nl. Door het aanmelden van je Sparta met de Fietspas is je fabrieksgarantie geregistreerd en optimaal geregeld. OP TIJD HET JUISTE ONDERHOUD Na registratie ontvang je op tijd alle onderhoudsmeldingen van je fiets. Regelmatige onderhoudsbeurten bij een erkende dealer zijn erg belangrijk voor de veiligheid en garantie van je Sparta. ALLE GEGEVENS OP EEN PLEK Zowel jij en je Sparta-dealer hebben alle gegevens over je fiets op één plek beschikbaar. De Fietspas is het digitale onderhoudsboekje van je fiets. *Mits onderhoud uitgevoerd is volgens garantiespecificaties, kijk voor meer informatie op mijnfiets.nl/garantie Een onderhouden fiets is altijd meer waard als je hem wilt inruilen, zorg dus goed je fiets!

Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel

Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel Makkelijk op- en afstappen met een veilig gevoel dankzij de lage instap. -------------------------------------------------------------------------------- De extra lage instap van de Entree F7i zorgt ervoor dat je makkelijk en veilig op en af kunt stappen. Trap altijd op het ideale tempo met de Shimano Nexus 7 versnellingen. Je komt veilig weer tot stilstand met de Shimano Rollerbrakes.

Sparta R5Te Award winnende e-bike

De R5Te is een moderne en sportieve e-bike met achterwielmotor met geïntegreerde versnellingen en kettingaandrijving. De slim geplaatste batterij in de onderbuis zorgt voor extra stabiel rijgedrag.