De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen


M8 Ltd Di2 500wh

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

€ 2899 *  incl basisaccu, excl recyclekosten


De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen


De ANWB Fiets Select winnaar 2018 met automatisch schakelen

“De testwinnaar is de Sparta M8s Ltd Di2. Een bijna perfect afgewerkte, zeer stabiele fiets, met automatisch schakelen, afneembaar display én krachtige, aangename ondersteuning.”


De beste e-bike van Nederland, dat zegt de ANWB over de M8s Di2. Het is een e-bike met een zeer stevig en stabiel frame en een krachtige Shimano Steps-middenmotor. Geschikt voor al je ritten. Met de onderhoudsvrije Shimano Nexus 8 naafversnelling schakel je makkelijk en soepel.

Systeem

Shimano Steps

Onze e-bikes met het Shimano Steps systeem zijn voorzien van een lichtgewicht, compacte en soepele aandrijving. De opvallend stille motor bied krachtige en intelligente trapondersteuning voor een veilig en natuurlijk rijgevoel. E-bikes met het Shimano Steps systeem worden enkel aangeboden in combinatie met een middenmotor. Hierdoor heb je altijd een stabiele wegligging.

 

Accu & Actieradius

De accu zit bij deze fiets onder de achterdrager. De accu is makkelijk uit te nemen, zit nooit in de weg en is makkelijk aan het zicht te onttrekken met fietstassen.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en de actieradius van de verschillende rijprogramma's.

 

Voordelen

  • Dé nummer 1 e-bike van Nederland volgens de ANWB
  • Krachtige motor voor vlak, glooiend en heuvelachtig terrein
  • Vloeiend schakelen en optrekken dankzij automatisch schakelen
  • Veelzijdig ontwerp voor uiteenlopende fietsritten en toertochten

Motorpositie

Motor in het midden van het frame

Je rijcomfort wordt grotendeels bepaald door de trapondersteuning, de motor dus! De plek van de motor heeft hier dan ook effect op.

Als je op zoek bent naar natuurlijk en stabiel rijgedrag, is een middenmotor ideaal. Doordat de motor bij de trapas zit, geeft dit een laag zwaartepunt waardoor de fiets zeer stabiel is. Een middenmotor is door zijn kracht en techniek uitermate geschikt voor heuvels en bergen.

 

EzyRider garantieplan

Elektrisch fietsen wordt nu wel heel zorgeloos. Want het EzyRider garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike, dus óók op de batterij, de motor en het display! Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij je eigen rijwielspecialist voor slechts €189. Daarmee trap je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.
Het EzyRider garantieplan kan alleen afgesloten worden in Nederland. In België bieden we een ander garantieplan aan, vraag je dealer hiernaar.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Sparta R5Te Award winnende e-bike

De R5Te is een moderne en sportieve e-bike met achterwielmotor met geļntegreerde versnellingen en kettingaandrijving. De slim geplaatste batterij in de onderbuis zorgt voor extra stabiel rijgedrag.